RPG Rörstrand

Välkommen till RPG Rörstrands hemsida!

Styrelsen för RPG-föreningen Rörstrand vill önska dig, som besöker vår hemsida, en riktig härlig sommar! Redan nu ser vi fram mot en höst, då vi får mötas i en fin gemenskap i våra olika aktiviteter. Höstprogrammet finner du under rubriken program. Den första aktiviteten efter sommaren är en bussutflykt till Sjöviks folkhögskola i södra Dalarna. Det är en utflyktsdag som ditriktet Stockholm-Gotland arrangerar.

Program och aktiviteter hittar du här på vår hemsida under fliken Aktuellt och med underrubrikerna Program, Utflykter och Nyhetsbrev”.

Om vår förening

RPG (Riksförbundet PensionärsGemenskap) är en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation byggd på kristna värderingar. Förbundet har cirka 12000 medlemmar i 150 lokalföreningar över hela landet.
RPG Rörstrand är en lokal förening i Stockholm inom Riksförbundet PensionärsGemenskap och distriktet Stockholm – Gotland. Vår förening är en fristående förening med drygt 300 medlemmar. Vi finns nära Filadelfiaförsamlingen i Stockholm men vill vara en ekumenisk förening och arbetar därför med att utveckla samarbetet med andra kyrkor och församlingar.

Bli medlem i RPG Rörstrand

Anslagstavla

Våra nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev samt arkiv över tidigare nyhetsbrev från styrelsen.